Шефовете в Левски и Николай Михайлов най-накрая постигнаха споразумение. Oпитният вратар,

...
Шефовете в Левски и Николай Михайлов най-накрая постигнаха споразумение. Oпитният вратар,
Коментари Харесай

Официално: Николай Михайлов се завърна на Герена

 Валери Божинов унищожи Левски посред Герена
Шефовете в Левски и Николай Михайлов най-сетне реализираха съглашение. Oпитният вратар, пазил за последно в Омония Никозия, към този момент е състезател на " сините ".

Както е известно, от " Герена " към този момент направиха няколко опита да си вземат Михайлов. Вратарят даже се срещна със Спас Русев. Ники обаче отхвърли предлагането през лятото, откакто се появиха спекулации за заплатата му.

Този път 26-кратните първенци съумяха да си върнат стража. Миналата седмица Михайлов мина сполучливи медицински прегледи, в които стана ясно, че е здрав, само че би трябвало да смъкна няколко кг, с цел да влезе във форма.

" Да, още веднъж съм футболист на Левски. Надявам се, че ще мога да оказа помощ на " сините ", с насъбрания опит през последните 12 години в чужбина. Не съм в оптимална форма, защото не съм играл от май, само че скоро ще съм подготвен. Липсваше ми футболът, а Спас Русев ми сподели огромно почитание и предпочитание, с цел да ме притегли ".

" Всички знаят, че съм левскар от раждането ми, което ще бъде още по-голям тласък за мен. Феновете? Привържениците на Левски са номер едно у нас, когато са единни с тима, клубът постоянно е бил на върха. Надявам се, че скоро още веднъж ще има триумфи на " Герена ", както приляга на историята на клуба ", сподели Михайлов пред Спортал.

През 2007-а година Николай мина от Левски в Ливърпул, само че не записа и минута, след което беше даден чартърен в холандския Твенте. От 2010-а холандският клуб го откупи, което е и най-хубавия интервал досега в кариерата му.

Михайлов има общо 15 мача за първия отбор на Левски, като е играл в " А " група, Купата на България, Купата на УЕФА и Шампионската лига. Именно в Шампионската лига е последната му среща за столичани, когато направи една неточност при провалянето с 0:3 от Вердер (Бремен) на стадион " Васил Левски ".

Той дебютира преди да навърши 16 години в шампионата, когато пази 90 минути при успеха с 2:1 над Черно море на стадион " Георги Аспарухов ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР